6. advantages and disadvantages of living in the country

Adicion: and,next,so,then,when,while,with, also, in addition.

Opinion: In my opinion, I think that, I would say that,Personally

Conectores: At first, a fex minutes later, after, finally,in conclusion, in the end, as soon as, eventually noy, at the moments.

Ordenacion: First of all, secondly, trhirdly 



Adicion: and,next,so,then,when,while,with, also, in addition.

Opinion: In my opinion, I think that, I would say that,Personally

Conectores: At first, a fex minutes later, after, finally,in conclusion,...

See it on Xuletas »

Autores

MIQUEL MARTI I POL

 Es un dels poetes en llengua catalana mes populars i llegits. La seua posia trascendix la realitat de l’ambit de la seua malatia i del temps historic concret, i crea un paisatge interioritzat d’una gran serenitat.

Els seus primers llibres de poemes, com el poble i la fabrica s’inclouen en el corrent realistic historic. L’escriptor descriu un mon que coneix be per mitja de procediments com la cronica. “la seva gent” que es com s’expresa quan es referix a les persones...

See it on Wikiteka »

Autores

ESTELLES

Estelles es el maxim exponent de la poesia contemporania al pais valencia i un autor molt represantatiu de la postguerra.S’habia donat a coneixer el 1953 amb Ciutat a caau d’orella. La seua situació personal es va capgirar al 1970 amb el boom Estellés quan va publicar el llibre de meravelles i la Clau que obri tots panys. Es va reincorporar a la nostra escena literaria en un moment decisiu de represa cultural al Pais valencia que els seus llibres van contribuir a reforçar.

En la...

See it on Wikiteka »

Definiciones Tema 3

Societat estamental:Tipus de societat que es va donar durant l'Antic Regim.Es caracteritzava per la desigualtat juridica de la poblacio, es dividia en dos grups: privilegiats i no.

Uniformitazacio:Tot el pais te les mateixes institucions,les mateixes lleis.Es va produir amb els Decrets de Nova Planta.

Senyoriu:Eren extenses possesions sobre les quals, els privilegiats,exercien juridiccio i les quals rebien rendes abundants.

Bens de mans mortes:Com que la major part de la terra estava amortitzada(...

See it on Xuletas »